Terug

BOEN, hét parket van Scandinavische kwaliteit!

Dit kwalitatieve drie-laags parket met klikverbinding biedt een brede range aan producten. Het BOEN programma kent honderden varianten, verdeeld in 4 stijlen: Pure Nordic, Modern Rustic, Urban Contrast en Classic Elegance.

Iedere stijl bestaat uit ongeveer 20 decors.

Tel daar de drie sorteringen, 5 formaten en 4 manieren van oppervlaktebehandeling bij en de keuze is enorm. En BOEN is ook heel goed te combineren met vloerverwarming!

Live Pure, helemaal natuurlijk

Om onbehandeld hout robuust te laten heeft BOEN een volledig nieuwe oppervlakteontwikkeling ontwikkeld. Een vloer, behandeld met Live Pure Finish, geeft de indruk van onbehandeld en vers gezaagd hout. Ook zorgt de ultramatte oppervlaktebehandeling voor een optimale bescherming tegen stof, vuil, vloeistoffen en chemische producten. Live Pure maakt je huis natuurlijk mooi met een vloer die echt alles aankan en gemakkelijk is in het onderhoud.

Een nieuwe parketvloer zoeken is in de eerste plaats leuk! Kom naar De Zwart Interieur in Heemstede of in Santpoort-Noord, haal de BOEN catalogus om te inspireren de zoektocht makkelijker te maken. We begeleiden je stap voor stap bij het beslissingsproces en beloven je: aan het eind heb je de bij jou en jouw woonstijl passende vloer gevonden! We verwelkomen je graag.

De Zwart Interieur:
Wij maken het voor u
“Binnengewoon mooi!”