Terug

NIEUW: MOZAIC & FRESCO TAPIJTCOLLECTIE VAN DESSO

Deze iconische mozaïeken zijn vandaag een bron van inspiratie voor de nieuwste trends in vloeren. De nieuwe tapijtcollectie Mozaic & Fresco van Desso heeft de look van een traditioneel mozaïek in een modern jasje!

KAMERBREED & KLEED Het heden en het verleden smelten samen in één interieur met de nieuwe tapijtcollectie Mozaic & Fresco. Elke woonsfeer krijgt met deze decoratieve tapijtcollectie een moderne en kleurrijke update. Je kunt kiezen uit 7 trendy kleuren in twee verschillende dessins. Het ‘Mozaic’ en ‘Fresco’ patroon kunnen ook met elkaar worden gecombineerd omdat ze qua kleur coördineren en qua dessin perfect bij elkaar passen. In het ‘Fresco’ patroon is aan het mozaïek dessin een bloemmotief toegevoegd waardoor je eindeloos kan mixen & matchen met deze nieuwe collectie. Beide patronen zijn geschikt voor kamerbreed gebruik of voor een op maat gemaakt vloerkleed.

GROTE RUIMTE: KLEED OP MAAT In grotere ruimtes is een kleed op maat ideaal. De denimblauwe variant van dit Fresco kleed heeft een doorleefde uitstraling en past hierdoor goed in een moderne en stoere woonsfeer. In combinatie met kruidige kleuren zoals kerriegeel, metallics en gekleurd glas ontstaat een trendbeeld dat jarenlang meegaat. Omdat in de meeste huizen beton, glas en staal de basis vormen geef je het interieur met een kleed uit de Mozaic & Fresco collectie een decoratief en luxe kleuraccent. Klein maar fijn detail: Je ziet op dit tapijt niet snel vuil en vlekken en het is gemakkelijk in onderhoud.

De Zwart Interieur:
Wij maken het voor u
“Binnengewoon mooi!”