Terug

Wij onthullen nieuwe, stijlvolle en eigentijdse PVC gluedown designs van Designflooring

Designflooring voegt nieuwe Scandi Pine, lichte neutrale en grijze eikentinten, gemengd materiaal en kalksteeneffecten toe aan de bestaande PVC gluedown-collectie, als onderdeel van de laatste updates van de huidige Rubens- en Opus-collecties.

Rubens introduceert 17 nieuwe stijlvolle designs, waaronder 10 houtdesigns, drie steendesigns en vier exclusieve kleine plankdesigns. Naast dat Designflooring zijn moderne eikenhoutaanbod uitbreid met populaire lichte, neutrale tinten, grijstinten en aantrekkelijk leisteen, is het de eerste keer dat de collectie Spotted Gum en Scandinavian Pine-designs bevat.

Met de toenemende trend om designs in aparte kamers en open ruimtes te matchen, verwelkomt collectie Rubens ook 4 kleuren in een nieuw 457,2 mm x 76,2 mm klein plankdesign. Het nieuwe plankformaat kan perfect naast de bijpassende 914,4 mm x 152,4 mm planken op volledige lengte worden gelegd in een trendy visgraat- of blokdesign om een gevoel van stijl en karakter aan elke kamer te geven.

Voor het toevoegen van extra karakter zijn er ook designstrips en randopties, waaronder de nieuwe Quadrant-rand met zijn mozaïeke houtkenmerken en de Windsor-rand met blokdesign.

De Zwart Interieur:
Wij maken het voor u
“Binnengewoon mooi!”