Over De Zwart Woninginrichting

Online advies en bij u thuis!

Zoals u wellicht weet zijn onze showrooms vanwege de geldende maatregelen gesloten tot 3 maart 2021. Als specialist in maatwerk woninginrichting hebben wij voor deze situatie twee mogelijkheden om een adviesgesprek plaats te laten vinden:

  1. (Video)bellen met aan adviseur voor een advies op afstand.
  2. Advies bij u op locatie.

Voor beide mogelijkheden verzoeken wij u uw wensen kenbaar te maken via ons contactformulier of telefoonnummer zodat wij een afspraak kunnen maken.

Omdat wij begrijpen dat u nu niet naar onze showroom kunt komen, bieden wij een video service aan zodat wij online een adviesgesprek met u kunnen starten. Zo kunnen wij uw wensen inventariseren en de juiste oplossing aanbieden. Bovendien kunnen we via de videoverbinding de producten direct aan u laten zien.

Tijdens deze lockdown zijn wij bovendien onze showroom aan het updaten. Zo wordt er een nieuwe vloer gelegd zodat alles er weer netjes uitziet als de showroom weer open mag! 

 

De Zwart Woninginrichting in de regio Santpoort, Heemstede en Haarlem is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

Vakkundigheid

Hoogwaardige materialen, maatwerk en een uitmuntende afwerking laten onze vakkundigheid zien. Je hebt er geen omkijken naar als wij je ramen en vloeren verzorgen.

Betrokken advies

Wanneer je wil weten welke vloer bij jouw woonwensen past en welke raamdecoratie isolerend is, kun je bij ons terecht. We geven graag praktisch advies en inspiratie.

Alle aandacht

Jouw uitgesproken stijl staat voorop bij ons. Maar mocht je wat stijladvies willen inwinnen, staan we voor je klaar met kleuren en stalen raamdecoratie en vloeren. 

Neem contact op met De Zwart Woninginrichting

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!