Aluminium jaloezieën kopen? De Zwart Interieur is dé raamdecoratie specialist

Aluminium jaloezieën op maat kopen in de regio Santpoort, Heemstede en Haarlem

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatse
 
"Onze huiscollectie biedt vele soorten raamdecoratie met diverse opties, kleuren en dessins. Het beste kun je langskomen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Aluminium jaloezieën in regio Santpoort, Heemstede en Haarlem: op maat gemaakt

Strakke prachtige jaloezieën voor je raam? Wij hebben een grote collectie vol kleur en mooie afwerkingen. Jaloezieën zorgen voor een mooie lichtinval en fijne sfeer in huis. De Zwart Interieur beschikt over een grote collectie aluminium horizontale jaloezieën van hoogwaardige kwaliteit.

De jaloezieën worden uiteraard op maat gemaakt.

Er zijn verschillende uitvoeringen, breedtes en kleuren jaloezieën te koop. Met een ladderband bijvoorbeeld geef je er snel een eigen draai aan. In onze winkel laten wij je graag alle mogelijkheden zien.

Kom eens langs bij de showroom in Heemstede. De Zwart Interieur vertelt graag meer over de mogelijkheden en vele opties van jaloezieën.

Aluminium jaloezieën met print bij De Zwart Interieur

Ook voor een persoonlijk tintje op jouw aluminium horizontale jaloezie kun je terecht bij De Zwart Interieur. We hebben diverse prints en dessins in ons assortiment.

Naast diverse mogelijkheden om de jaloezieën te persoonlijk te maken kunnen onze stylisten je ook diverse ideeën aandragen om je raamdecoratie 100 procent naar je eigen wensen te maken.

"Laat je inspireren in Heemstede en ontdek de zachte stijlvolle stoffen!"

Extra zicht en privacy met Megaview in aluminium jaloezieën

Wij laten je graag de nieuwe 25 mm Megaview zien. Deze Megaview biedt je extra zicht en de privacy waar je misschien naar op zoek was.

Deze jaloezieën zijn leverbaar in alle kleuren en sluiten op dezelfde manier als normale 25 mm jaloezieën.

Wanneer je ze echter opent is jouw zicht verdubbeld. Een groot voordeel ten opzichte van de standaard aluminium jaloezie.

Brandveilige, vlamvertragende aluminium jaloezieën te koop bij De Zwart Interieur

Ook voor vlamvertragende aluminium jaloezieën voor jouw bedrijfspand of schoolgebouw ben je bij De Zwart Interieur aan het juiste adres. Dit type jaloezie voldoet uiteraard aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen. Een functionele én moderne toevoeging voor de ruimte.

Kom voor meer informatie eens langs bij De Zwart Interieur in Heemstede.

De grote merken van De Zwart Interieur

Bij De Zwart Interieur verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook