Bed, matras, boxspring, lattenbodem of kledingkast kopen? kom naar De Zwart Woninginrichting

Bed, matras, boxspring, lattenbodem of kledingkast kopen in de regio Santpoort, Heemstede en Haarlem

Je slaapkamer maak je compleet met de artikelen van De Zwart Woninginrichting in Heemstede. Op het nou gaat om een schitterend dekbedovertrek, de juiste ondersteuning van een hoofdkussen of een topper op je boxspring, we hebben van alles op het gebied van slapen. Kom gerust eens langs om een bed, boxspring of lattenbodem uit te proberen. Of je nu een kleine of grote slaapkamer hebt, we helpen je graag op weg.

Kies bij De Zwart Woninginrichting een bed dat past bij jouw slaapgedrag en slaaphouding

Kies jij een boxspring of een ledikant voor je slaapkamer? Wat zijn jouw eisen voor een goede nachtrust? We helpen je bij De Zwart Woninginrichting in Heemstede graag op weg. Vertel ons wat je wensen zijn en we begeleiden je naar een bed afgestemd op jouw wensen en passend in jouw budget.

Behalve een bedombouw hebben we ook matrassen, bedtextiel, lattenbodems en meer om jouw slaapsysteem compleet te maken. We adviseren je om het te komen uitproberen, want iedereen heeft een eigen beleving van slapen. Ook je slaaphouding, slaapgewoonten en eventuele allergieën spelen een grote rol bij de keuze voor een bed.

Welk materiaal kies je voor je dekbed? De Zwart Woninginrichting helpt je op weg

Bij De Zwart Woninginrichting in Heemstede vind je een ruime keuze aan dekbedden. Welk type kies je? Ga je voor een enkel dekbed, of kies je een 4-seizoenendekbed waarbij je ook een zomer- en winterdeel hebt, zodat je kunt variëren in diktes. Zo hoef je het niet koud te hebben in de winter en krijg je het niet te warm in de zomer.

Ook in materialen is er veel variatie. Deze kan bijvoorbeeld van dons, wol, microvezel of katoen zijn. Ieder materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en comfort. 

De Zwart Woninginrichting helpt je graag op weg bij de keuze van het juiste dekbed. Want of jij iemand bent die het snel warm heeft en transpireert, een echt koukleum bent of gevoelig bent voor bepaalde materialen is van belang bij de juiste keuze.

Vind het juiste hoofdkussen met ondersteuning in de regio Santpoort, Heemstede en Haarlem

Een voor jou verkeerd hoofdkussen kan voor nek- of rugklachten zorgen bij het slapen. De Zwart Woninginrichting heeft specialisten in huis die je kunnen adviseren over een hoofdkussen zodat jij gaat slapen met het kussen dat het beste bij jouw slaaphouding past.

Een buikslaper bijvoorbeeld heeft een platter kussen nodig dan iemand die vooral op zijn zij ligt in bed.

Hoofdkussens hebben ook verschillende vullingen, zoals wol of dons. Welke jij kiest hangt af vanje slaaphouding en waar je gevoelig voor bent. Maar ook je huidige matras speelt een rol bij de juiste keuze van een hoofdkussen.

Het beste is een kussen eerst even uit te proberen. Bij De Zwart Woninginrichting ben je van harte welkom om te komen voelen wat een hoofdkussen met jouw slaaphouding doet.

De grote merken van De Zwart Woninginrichting

Bij De Zwart Woninginrichting verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook